À Punt Mèdia i la Ciutat de les Arts i les Ciències de València han signat un conveni de col·laboració per impulsar iniciatives conjuntes de promoció cultural i científica destinades al públic en general, però especialment a la infància i la joventut.

El conveni inclou la possibilitat de coproducció conjunta de programes de divulgació científica i la cobertura per part d’À Punt de les accions i els esdeveniments promoguts per CACSA. A més, els membres de La Colla d’À Punt tindran entrada gratuïta a l’Hemisfèric i el Museu de les Ciències sempre que presentin el carnet i vagin acompanyats d’un adult.

En l’acte de signatura, dijous, Alfred Costa, director general del mitjà, va ressaltar que el conveni actual contempla “la cobertura mediàtica de les activitats de CACSA per part d’À Punt Mèdia, però també la producció d’audiovisuals, la gravació de programes a la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com la promoció de visites dels membres de La Colla, entre molts altres projectes”.

Costa també subratlla que, amb aquest conveni, À Punt i la Ciutat de les Arts “col·laboraran en l’organització de jornades, conferències o fòrums de caràcter divulgatiu i educatiu”, i que la CACSA podrà prestar suport en la producció de programes impulsats pel mitjà púbic.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, va destacar la importància que té “la col·laboració entre un recinte científic, cultural i d’oci que és una referència imprescindible per als valencians, i un mitjà públic de comunicació que té per objecte, entre altres missions, difondre les fortaleses, activitats i inquietuds de la societat valenciana”.

En aquest sentit, es va mostrar especialment satisfet que el conveni de col·laboració permeti que milers de socis de La Colla puguin accedir gratuïtament al cinema de l’Hemisfèric i al Museu de les Ciències.

“La Ciutat de les Arts i les Ciències es va concebre com un espai per a facilitar l’accés als valencians, especialment els més joves, a la ciència, la innovació i la cultura, i amb convenis com aquest complim amb molt de gust aquest objectiu”, va reblar Torres.