À Punt Mèdia ha rebut el reconeixement Honor Societat 2021 que atorga l’Associació Josep Climent de Castelló. Es tracta d’un guardó, de caràcter social, de signe confessional, que es concedeix cada any a una entitat o persona per la seva contribució a la defensa de la identitat cultural i lingüística.

L’entitat cristiana ha explicat que el premi s’ha concedit per “l’atenció que desperta la programació” d’À Punt, la qual ha qualificat “d’excel·lent, així com d’excel·lent és el treball del seus i les seues professionals així com l’immens esforç esmerçat en l’ús de la llengua”. L’Associació Josep Climent també ha agraït la inclusió de la missa dominical en la programació, especialment “durant l’etapa més greu de la pandèmia”.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha dit que “mencions com aquesta són per a nosaltres un honor, com el seu nom indica, però a més són una vitamina que ens enforteix per a seguir avant amb un projecte de comunicació social al qual la societat valenciana dona suport, cada dia més, i que ens motiva per a millorar la qualitat dels continguts de la cadena pública valenciana”.