El 10 de juny de 2018, À Punt va iniciar oficialment les seves emissions regulars i el País Valencià va recuperar així la televisió pública quatre anys, sis mesos i 12 dies després del tancament de Canal 9. Per commemorar el seu segon aniversari, À Punt ha preparat una programació especial per aquest dimecres.

“La resposta de l’audiència dels últims mesos és molt gratificant per a dur a terme el nostre projecte amb il·lusió. És un bon indicador del camí pel qual volem avançar. Treballem per a ser un reflex de la societat valenciana i garantir l’eficiència dels recursos econòmics i humans dels quals disposem”, assenyala Alfred Costa, director general d’À Punt des de fa un parell de mesos.

“En aquests moments d’incertesa, complicats per a tots els sectors de la societat, la televisió pública valenciana està al costat dels que ens necessiten. Som el vehicle de comunicació ideal per a mostrar el que passa al nostre territori. À Punt és la finestra del nostre present per a construir junts un futur compartit”, afegeix Costa.