Ciutat de Carlet i L’Alcúdia 752, dues de les capçaleres gratuïtes de referència al País Valencià, mantenen l’edició en paper tot i la pandèmia sanitària. Ambdues publicacions, propietat de l’editor Fernando Carbonell, no van aparèixer al carrer durant dos mesos –març i abril–, però des d’aleshores han mantingut la continuïtat com durant els últims 15 anys.

“Tot i la sotragada que va suposar el confinament, l’aturada per la Covid-19 i les conseqüències que està tenint la publicitat, mantenim les dues edicions de paper. Els nostres lectors l’esperen!”, assegura Carbonell a Comunicació 21.

Abans de llançar-se com a editor de les dues capçaleres, Carbonell s’havia forjat com a dissenyador gràfic a Levante-EMV. En aquest sentit, l’essència de l’edició de paper són les fotografies: “Hi posem tot l’accent en les imatges perquè agraden als lectors”, diu. Així i tot, l’editor valencià manté allunyada la possibilitat de fer el salt al digital. “De moment, no forma part de les prioritats”, subratlla.

Els dos periòdics gratuïts en valencià de la comarca de la Ribera Alta tenen una periodicitat mensual i es lliuren a les bústies dels habitatges de Carlet i l’Alcúdia.