L’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana (ADSCV) ha obert la convocatòria de la sisena edició dels Premis de Periodisme Sanitari. Els guardons volen reconèixer i incentivar la recerca de l’excel·lència, la innovació i el rigor en el tractament dels fets per part dels professionals de la informació que treballen i publiquen de manera regular sobre assumptes sanitaris i mèdics al País Valencià.

Els Premis Periodisme Sanitari compten amb dues categories: millor treball periodístic i millor trajectòria. La primera categoria s’adreça a professionals de premsa, ràdio o televisió. Els treballs han de tractar sobre temes relacionats amb l’àmbit sanitari i s’han d’haver publicat o difós en castellà o valencià entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2022.

La segona categoria reconeixerà la trajectòria professional d’un periodista de constatada independència i compromís amb la idea de servei públic que constitueixi un exemple i mereixi ser destacat per la seva trajectòria en el camp de la salut.

Cadascuna de les categories està dotada amb 1.000 euros. El termini per presentar candidatures finalitza el 14 d’octubre. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc durant el mes de novembre de 2022.