El ple del Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana ha acordat proposar Lola Bañón i Javier Marzar passin a formar part del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Si les Corts Valencianes aproven el seu nomenament, substituiran Raquel Piqueras i Mar Iglesias (presidenta en funcions), que finalitzen el seu mandat.

Segons estableix la Llei del servei públic de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic de titularitat de la Generalitat, al CACV li correspon proposar dos dels membres de la CVMC que s’han de renovar.

Lola Bañón és doctora en Periodisme per la Universitat de València, on exerceix com a professora. Durant 25 anys va ser periodista a Radiotelevisió Valenciana, la major part del temps en la secció d’internacional dels serveis informatius de Canal 9.

Javier Marzal és catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Jaume I de Castelló, director del grup Investigacions en Tecnologies Aplicades a la Comunicació Audiovisual (ITACA-UJI), i també exerceix de professor i col·labora amb diferents mitjans.