El documental interactiu Parir al segle XXI de Claudia Reig Valera continua acumulant reconeixements. Els guardons europeus d’internet The Lovie Awards han distingit la producció amb la plata en la categoria de Família i criança; el premi del públic en la mateixa modalitat, i una menció en la de Salut.

El passat maig, aquesta producció de Barret Cooperativa, À Punt Mèdia i Lab RTVE va guanyar els Webby Awards del jurat i del públic en la categoria de millor disseny responsiu/adaptatiu per a mòbils en la 25a edició dels guardons de l’Acadèmia Internacional d’Arts i Ciències Digitals.

Una setmana abans, el mateix mes, Parir al segle XXI va ser premiat com a millor documental interactiu al Finnof, el Festival Internacional de Noves Narratives de No-Ficció d’Argentina.

I a l’abril, la documentalista valenciana va rebre una menció destacada al projecte interactiu instructiu en els premis World Press Photo per Parir al segle XXI. El treball havia estat nominat en la categoria de projecte interactiu de l’any del Concurs de Narrativa Digital.

Aquesta mateixa setmana, el documental interactiu de Claudia Reig ha guanyat ex aequo el Premi Boehringer Ingelheim de periodisme i divulgació en la categoria de divulgació en innovació aplicada a la qualitat de vida del pacient.