La consultoria de comunicació Kreab ha obert una oficina a València, que s’afegeix a les de Barcelona i Madrid. Com a directora de la delegació al País Valencià, Kreab ha nomenat Gema Farinós, que es va incorporar al grup el passat juliol, i que acumula 14 anys d’experiència professional en la comunicació corporativa i la consultoria estratègica en diferents mercats.

Des de València, Kreab coordinarà tota l’activitat amb empreses i clients de la zona, en una aposta pel coneixement local i la proximitat professional en les seves actuacions de comunicació, reputació, sostenibilitat, digital i assumptes públics. Una de les prioritats serà ajudar les empreses a accedir als fons europeus de recuperació i al programa Next Generation de la UE.

“Des de fa temps veníem registrant una demanda creixent per part dels nostres clients per rebre un suport estratègic des de la pròpia Comunitat Valenciana. Hem estat sensibles a la importància de comptar amb un equip local coneixedor de la realitat empresarial i política d’aquesta autonomia i, a més, som molt conscients de la tremenda importància de el sector empresarial valencià i de la seua projecció nacional i internacional”, assenyala Eugenio Martínez Bravo, president i conseller delegat de Kreab per a Espanya, l’Amèrica Llatina i el Marroc, i vicepresident executiu de Kreab Worldwide.