La televisió d’À Punt Mèdia aquest 2023 estrenarà diversos programes noves temporades d’espais consolidats amb l’entreteniment com a bandera. “Hem fitxat i seleccionat els i les millors per a la que serà la graella més competitiva que hem tingut”, va ressaltar dimecres en la presentació el director general, Alfred Costa.

Una de les novetats és 400, un docureality d’humor presentat per Pere Aznar (dijous, 22 h). Cada setmana l’humorista conviurà amb una amb una associació que fa una tasca social i buscarà tres persones que facin un monòleg sobre el tema al final del programa.

El presentador i humorista Eugeni Alemany torna a À Punt amb Tresor o trasto (divendres, 22 h), un game show en què una parella de concursants ha de triar entre una selecció d’objectes aquell que considera més valuós.

Una altra novetat és el concurs familiar Nyas, coca (a partir del 6 de febrer), presentat pel còmic Manu Górriz. El programa plantejarà preguntes a pares i fills sobre ells mateixos per establir un diàleg intergeneracional i comprovar el grau de coneixement.

Més endavant, el periodista Màxim Huerta també tornarà a À Punt, ara per presentar el programa d’entrevistes La vida al màxim, on intentarà que els convidats expliquin allò que no han explicat mai.

Aquest 2023 tornen noves temporades de Cartes en joc amb Jordi Garrido, Tresors amb història amb Carolina Ferre, Xino-xano amb Hu Zhao, i nous episodis de L’hora fosca, el format true crime d’À Punt.

A més, continuen en la graella programes com Zoom, Valencians pel món, Bona vesprada, La cuina de morera, La finestra esportiva i Atrapa’m si pots.

Pel que fa a la ficció, el 6 de febrer tornarà la sèrie de sobretaula L’Alqueria Blanca amb nous capítols. A més, s’està preparant una segona temporada de la sèrie Després de tu.