El jurat de la sisena edició dels Premis Periodístics de la Policia Local de València ha guardonat treballs d’À Punt Mèdia, elDiario.es i RNE Comunitat Valenciana. Enguany, els guardons estaven dedicats a la salut mental i la prevenció del suïcidi.

En concret, el jurat ha premiat el reportatge Suïcidis: l’emergència sanitària de què no es parla de Marta Pasqual, Marta Galindo i Silvia Sáez, periodistes d’À Punt.

Enguany també s’ha guardonat el treball Intentar nombrar el suicidio es comenzar a prevenirlo, és romper el tabú, de Laura Martínez, publicat a elDiario.es.

Finalment, també s’ha distingit la peça Día prevención del suicidio, de Núria Llopis, emès a RNE Comunitat Valenciana.

A més, el jurat ha atorgat un accèssit a Ángeles de azul y verde combaten en la sombra el drama del suicidio policial, del periodista Jordi Ferrer de l’agència Efe.

El jurat estava integrat per Dolors López, María de Quesada, Miguel Ángel Gómez, Javier Álvarez, Alfredo Pacheco i Neria Morales.

Aquests premis periodístics van néixer l’any 2016 amb una edició dedicada a la violència de gènere, mentre que la seguretat viària, els problemes de convivència, els delictes d’odi i la pandèmia van ser les temes que es van abordar en les següents edicions amb l’objectiu de visibilitzar diferents àrees en les quals treballa la Policia Local i Bombers de l’Ajuntament de València.