L’11 de desembre, la ràdio d’À Punt Mèdia complirà cinc anys des de que va iniciar les emissions. Per celebrar l’efemèride, durant tota la setmana l’emissora sortirà al carrer per oferir una programació especial. El programa degà de la ràdio d’À Punt, Territori sonor, oficiarà d’amfitrió d’una celebració en què participaran diferents programes de la cadena i a la qual es vol sumar oients i ciutadania.

Els dies 5, 7 i 9 de desembre s’oferiran actuacions musicals i entrevistes des de la façana principal de l’Estació del Nord de València. La periodista Manuela Alandes, presentadora de Territori sonor, farà de mestra de cerimònies i connectarà en directe amb diferents espais. Així, dilluns serà el torn del magazín Pròxima parada; dimecres de Les notícies del matí i El rall, i divendres d’Els esports À Punt i Les notícies del migdia.

El colofó arribarà l’11 de desembre, dia de l’aniversari. El magazín matinal dels caps de setmana Podríem fer-ho millor s’emetrà en directe des de l’Àgora de la plaça de l’Ajuntament de València, per on passaran diverses veus de la ràdio, entre altres convidats. I a la vesprada, també des de l’Àgora, Territori sonor programarà tres hores de música en directe amb artistes valencians.