La Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià ha concedit la setena edició del Premi Enric Valor de Promoció del Valencià a l’equip de persones que fan possible La Veu dels Llibres i, per extensió, a tot el diari Nosaltres La Veu. El guardó reconeix anualment persones o entitats que hagin destacat en la promoció de la llengua.

L’entitat destaca que amb aquest premi “es reconeix la necessitat de crear i mantindre un diari en valencià i, en concret, la iniciativa d’haver consolidat una revista de crítica i divulgació literària”. En aquest sentit, remarca que La Veu dels Llibres és “la primera i única revista literària que, des del País Valencià, té l’ambició d’arribar a tots els lectors de l’àmbit lingüístic català”.

A més, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat s’ha sumat a la campanya per agermanar-se al diari Nosaltres la Veu “a fi de garantir l’existència i creixement d’un mitjà de comunicació independent i en valencià”, i anima ”totes les persones, empreses i institucions a col·laborar-hi”.