El proper diumenge 30 de gener, la televisió d’À Punt Mèdia reprendrà la retransmissió de les misses setmanals des de la parròquia de l’Assumpció de Torrent. La setmana passada, el consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va acordar els criteris que han de complir les retransmissions religioses en la programació.

Les retransmissions de l’ofici religiós els diumenges es van iniciar el març de 2020 a partir del confinament per la pandèmia de la covid. En aquell moment, el consell rector va acordar que s’emetrien fins que duressin les restriccions d’aforament a les esglésies. El passat octubre es van alçar les restriccions, de manera que es van donar per finalitzades les retransmissions de les misses.

A mitjan desembre, el consell rector de la CVMC va acordar integrar en la graella d’À Punt programes religiosos de les diferents confessions amb representació al País Valencià, així com la represa de la retransmissió de les misses els diumenges a partir de 2022 i sense data límit.