L’editora Més Ciutat acaba de publicar El Nostre Xapolar, la seva sisena capçalera gratuïta que dona cobertura a la trentena de municipis que integren la Mancomunitat del Xarpolar, al nord de la província d’Alacant. El primer número, de 16 pàgines, ha sortit amb un tiratge de 3.700 exemplars.

Més Ciutat compta amb cinc capçaleres gratuïtes més: Banyeres, Xixona, Muro, Bocairent i Oliva. Totes tenen una periodicitat mensual excepte Bocairent, que és bimestral.

El Nostre Ciutat, la capçalera de les comarques de L’Alcoià, Comptat i Foia de Castalla, és la publicació de referència i de pagament de Més Ciutat. Té dues edicions digitals en valencià i castellà i un tiratge en paper de 2.500 exemplars.

El Nostre Ciutat va ser editat per primer cop el 2013 fruit de la desaparició de la capçalera històrica Ciudad de Alcoy, de Grupo Zeta, després de 60 anys d’història.

Editen l’extra ‘La Nostra Festa’

El Nostre Ciutat ha posat a la venda l’extra La Nostra Festa, una edició que compta amb la informació sobre les festes de Moros i Cristians d’Alcoi. La publicació, de 116 pàgines a color, ha coincidit amb la commemoració del centenari de l’església de Sant Jordi d’Alcoi.