Ogilvy incorporarà Cristina Barbosa com a presidenta a Espanya a partir de maig. D’aquesta manera busca enfortir la capacitat de l’agència a l’hora d’oferir solucions creatives, tecnològiques i data-driven per donar resposta als reptes i les oportunitats dels seus clients.

Barbosa serà responsable de totes les operacions de l’agència a Espanya. Treballarà amb Marta Gutiérrez i Jordi Urbea, CEO de les oficines de Madrid i Barcelona, respectivament, així com amb Luis Riva, chief growth officer, i Roberto Fara, chief creative officer.

Cristina Barbosa compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector del màrqueting i prové de Vodafone, on ha exercit diversos càrrecs directius, entre els quals el de cap de marca, comunicació i vendes digitals. Anteriorment, havia estat responsable d’estratègia de màrqueting i serveis a Citibank.

Des d’Ogilvy es destaca que la nova presidenta sempre ha apostat per la creativitat, les idees i la integració de tecnologia i data com a elements clau en els resultats de negoci. “Estic emocionada d’unir-me a Ogilvy i de tenir l’oportunitat de formar part dels seus èxits”, ha assegurat. “Tinc moltes ganes de treballar amb aquest equip guanyador, que utilitza la creativitat i la innovació, dos dels pilars que més valoro, per fer coses increïbles”, afegeix.

Cristina és una líder sòlida que, al llarg de la seva carrera, ha destacat per la seva capacitat per potenciar el talent dels equips amb els quals ha treballat. La seva experiència contribuirà al creixement de les 5 àrees estratègiques d’Ogilvy: Advertising, Experience, Public Relations, Health and Consulting.

“Al llarg de la seva trajectòria, Cristina ha construït increïbles relacions client-agència. És una professional excepcional que contribuirà a donar forma al futur del nostre negoci a Espanya, reforçant la col·laboració amb els nostres clients, fet essencial per desenvolupar millors feines i obtenir millors resultats”, comenta Patou Nuytemans, CEO d’Ogilvy EMEA. “Estem encantats que s’uneixi a Ogilvy Spain, un dels millors mercats de la regió, en un moment tan emocionant per al nostre negoci en tots els àmbits”, subratlla.