Albert Brosa s’ha incorporat, aquest mes de juliol, com a director de reputació i lideratge de Llorente y Cuenca (LLYC), la principal consultora a l’Estat espanyol, Portugal i Llatinoamèrica. Fins ara, exercia com a director d’expansió i nous formats de Corisa Media Grup.

L’empresa reforça el seu compromís amb l’excel·lència, la innovació i la transformació digital en el món de la comunicació. Brosa tindrà com a missió aportar solucions estratègiques, creatives i úniques als clients de la companyia en màrqueting i afers corporatius. A més d’impulsar estratègies que no només comuniquin, sinó que connectin profundament amb els públics, generant confiança i consolidant relacions sòlides.

L’experiència de Brosa en mitjans de comunicació tradicionals i digitals li permet entendre les necessitats canviants dels clients i oferir solucions innovadores. Així, la prioritat és continuar explorant noves fronteres en la comunicació estratègica.

LLYC és la principal consultora a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica i es troba en el Top 35 mundial. Amb 1.400 professionals està present a 13 països i és una firma global que entén allò local. Des de la seva fundació, LLYC ha estat a l’avantguarda de la comunicació estratègica i les relacions públiques a nivell global.

25 anys en periodisme i comunicació audiovisual

Nascut a Olot (La Garrotxa, 1980), Albert Brosa ha treballat durant 25 anys en periodisme i comunicació audiovisual en diferents mitjans de comunicació locals i autonòmics com Olot TV, Ràdio Olot, La Xarxa, Corisa Media Grup, betevé, 8tv o 3Cat.

S’ha especialitzat, primer, en programes estrictament informatius i, després, en espais de continguts polítics, econòmics i socials, tant en direcció, producció, guió i presentació dels mateixos.

Al llarg de la seva carrera professional ha rebut diversos premis i distincions. Destaquen dos Premis Carles Rahola de Comunicació Local al millor treball en televisió amb el reportatge L’eix de les oportunitats (2010) i el documental El despertar (2021); i el Premi Zapping al millor treball de televisió local pel documental El somriure de Jaume Sanllorente (2012).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram