Els Premis Impacte 2022 del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya han programat per dijous 3 de novembre al matí diverses de ponències i debats amb experts del sector previs al lliurament de guardons al vespre.

L’activitat tindrà lloc a El Hub del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, i la inauguració anirà a càrrec del degà del Col·legi, Miquel Campmany, i el director dels Premis Impacte 2022, Carlos Ortet.

La jornada s’obrirà amb una xerrada del creatiu, realitzador i guionista Oriol Villar, sota el títol Construir marques amb propòsit (9.30 h), amb Enric Jové (McCann).

La resta del programa compta amb quatre ponències i dues taules de debat. Les ponències, són: L’impacte de la tecnologia immersiva (10.45 h), a càrrec d’Óscar Peña (Wundermann Thompson); Arriscar-se per connectar: com els creadors i els seus codis uneixen marques i noves audiències (12.15 h) de Melo Moreno (youtuber, cantant i streamer); L’impacte de la inversió en publicitat. Perspectives a curt i mig termini (13 h) de Carlos Bosch (independent media advisor), i Ciutadans o clients. Comunitats o marques (13.30 h), amb Nacho Padilla (Ajuntament de Barcelona).

La primera taula programada duu per títol Els més joves dibuixen l’impacte que tindrà el màrqueting i la comunicació del futur (10 h), i comptarà amb la participació de Víctor Sabina (Zoopa), Alba Abelló (content & creative strategist) i Mireia de la Torre (Imagina Digital), moderats per Sergi Nebot (Control Publicidad).

La segona taula de debat és L’impacte social sobre el màrqueting i la comunicació (12.15 h), amb Paula Acevedo (Platanomelón), Sam Júdez (DDB) i José María Bardají (Amanzi Comunicación), amb moderació de Daniel Condeminas (Comunicació 21).

Lliurament de premis

Dijous al vespre, el CosmoCaixa acollirà l’acte de lliurament dels Premis Impacte de 2022, els quals tenen com a principal objectiu posar en valor l’impacte que les accions, projectes o campanyes hagin tingut sobre la societat catalana.

En l’acte, es donaran a conèixer els guanyadors en nou categories escollits pels respectius jurats: Social, Sostenibilitat, Diversitat, Tecnologia, Comercial, Corporatiu, Internacional, Talent internacional i Talent jove. A més, s’hi suma el Premi d’Honor, decidit per la junta de govern del Col·legi.

Després del lliurament de guardons, es tancarà la jornada amb la recuperada festa sectorial.