La sisena edició del festival d’innovació en comunicació Sitges Next se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre. Enguany, el curador del certamen serà el publicista Enric Nel·lo, soci i director creatiu de Full Circle Karma.

En aquesta edició, el Sitges Next se celebrarà amb format híbrid, presencial i en línia. El certamen es desenvoluparà en tres espais estretament vinculats amb el patrimoni arquitectònic i artístics local situats al nucli històric: el Mercat Vell, el Palau de Maricel i la Fundació Stämpfli.

Actualment, l’equip del Sitges Next està ultimant el programa de ponències i esdeveniments, que es presentaran les properes setmanes. La programació reunirà professionals de la comunicació, tant del terreny creatiu com estratègic, així com del tecnològic i la producció.

El curador de la sisena edició, Enric Nel·lo, compta amb una sòlida trajectòria professional com a responsable creatiu a Grey, Shackleton, Havas i Proximity. El seu treball ha estat reconegut en festivals estatals i internacionals com Canes, c de c, D&AD, One Show i el Sol, on també ha participat com a jurat.