Imma Folch Lázaro, fundadora i directora de l’agència LF Channel, ha estat nomenada presidenta de diversitat, igualtat i inclusió de Worldcom PR Group per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Es tracta d’un càrrec de nova creació en la xarxa internacional d’agències que pretén recopilar el coneixement i la diversitat de l’organització.

Folch forma part de la junta de Worldcom PR Group des de fa una dotzena d’anys, on ha estat directora de màrqueting EMEA, directora del consell de direcció i responsable de recutament a nivell global.

“Diversitat, Igualtat i Inclusió són valors que estan en l’ADN de Worldcom. Amb agències partners repartides per tot el món, des de Sidney fins a Oslo, passant per Laos, San Francisco, Lima o Bangkok, per posar alguns exemples, la xarxa de Worldcom ha crescut i viu abraçant la diversitat, el respecte i l’aprenentatge en col·laboració contínua”, destaca Imma Folch.

“La meva missió a partir d’ara serà traslladar tota aquesta experiència als nostres clients, oferint-los un valor afegit diferencial que resulta clau per a l’èxit de qualsevol negoci. La diversitat és un fet, treballar en la inclusió és el camí a seguir per a qualsevol organització”, afegeix.