La consultoria Llorente y Cuenca ha fitxat Imma Haro com a directora sènior de digital i engagement per a Barcelona. L’exdirectora general d’Havas Creative s’incorpora per potenciar en el mercat català l’oferta de valor en aquestes dues àrees claus en l’estratègia de LLYC.

Per assolir aquest objectiu, Haro comptarà amb dos equips encapçalats per Mar Velasco, gerent de l’àrea digital, i Catalina Agudelo, gerent de l’àrea de consumer engagement a Barcelona.

“L’arribada d’Imma Haro suposa una aposta estratègica per al desenvolupament d’una proposta de valor innovadora en els àmbits de consumer engagement i digital per al mercat català”, assenyala María Cura, sòcia i directora general de LLYC a Barcelona. “L’oportunitat que se sumi al nostre projecte una figura amb l’experiència i capacitats de l’Imma és molt important per a nosaltres i respon també a el compromís que tenim per seguir incorporant els millors professionals del mercat”, afegeix.

Imma Haro és experta en màrqueting i comunicació de marca, amb més de 20 anys d’experiència en el món de la publicitat, el màrqueting i la comunicació digital. Ha desenvolupat bona part de la seva carrera professional al grup Havas, on els darrers deu anys ha estat directora general de la filial Havas Creative Barcelona.

“Estic feliç d’incorporar-me a LLYC, una firma amb la qual comparteixo valors i propòsit, que em brinda l’oportunitat de seguir creixent i de liderar un projecte apassionant en el qual la creativitat, la innovació i la digitalització són clau”, diu Haro.