El Confidencial ha incorporat Jesús Zaballa com a nou director comercial, per ocupar la vacant deixada per Libe Bilbao el març de 2022, quan va fitxar per Godó. Zaballa va plegar d’Unidad Editorial fa un any, però degut a una clàusula d’incompatibilitat no es podia incorporar a El Confidencial fins ara.

Jesús Zaballa va treballar més de 20 anys al grup editor d’El Mundo, Marca i Expansión, els darrers deu com a director general de publicitat.

A El Confidencial, Zaballa s’encarregarà de tos els ingresso de la companyia i portarà la relació amb els clients i agències. A més, formarà part del comitè de direcció de l’empresa.

Amb la seva incorporació, El Confidencial diu finalitzar un procés de transformació que cerca “adaptar el diari a les noves exigències de mercat, anant a un tipus de venda més consultiu que connecti l’acció comercial amb el producte, les dades i la tecnologia”.

En aquest sentit, el mitjà assenyala que l’arribada de Jesús Zaballa permetrà fer un “salt qualitatiu” en els productes de branded content i esdeveniments, així com l’exploració i la consolidació de noves vies de negoci.