Àngels Chacón ha culminat la seva sortida de la política i s’ha incorporat a LLYC com a nova directora sènior d’estratègia corporativa a l’oficina de Barcelona. La seva missió serà donar resposta als reptes als quals s’enfronten les empreses i els clients de la firma en l’actual context socioeconòmic.

L’exdirigent de PDeCAT i Centrem reportarà directament a María Cura, sòcia i directora general de LLYC Barcelona, amb qui treballarà en estreta col·laboració per desenvolupar les prioritats fixades a curt i llarg termini, assenyala en un comunicat la consultoria de comunicació.

“Incorporar Àngels Chacón com a directora sènior d’estratègia corporativa respon a una vocació ferma, la de comptar amb talent capaç de fer front als desafiaments que han d’abordar els nostres clients en la seva ambició global, en un context altament complex”, assenyala Cura. “Àngels ens aporta una sòlida experiència en el sector privat internacional i el sector públic, en l’àmbit de l’empresa. Estic convençuda que sumarà i aportarà valor a la firma en la seva ambició de continuar creixent de la mà del nostre equip i dels nostres clients”, afegeix.

“És un repte apassionant poder continuar contribuint al creixement d’una economia productiva innovadora, sostenible, integradora i oberta al món, acompanyant el teixit empresarial en la definició d’estratègies des dels valors i la solidesa d’una firma com LLYC”, ha afirmat Àngels Chacón, exconsellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.