Marc Casanovas Ripoll s’ha incorporat com a director sènior de comunicació corporativa de LLYC Barcelona. S’encarregarà de potenciar i consolidar la seva àrea, amb el focus posat en el desenvolupament de clients d’alt valor i l’empresa familiar. Fins ara Casanovas era director de comunicació a Ogilvy Barcelona.

Amb la seva incorporació, Eva Pedrol seguirà exercint com a directora sènior de l’àrea corporativa liderant la comunicació de crisis, ecosistema d’start-ups i l’assessoria de companyies internacionals i tecnològiques. Així, tant Pedrol com Casanovas treballaran sota la tutela de la directora general de LLYC, María Cura.

“M’incorporo a LLYC amb il·lusió i compromís i el desig d’aportar tota la meva experiència al servei dels seus clients. Em sento molt còmode amb la cultura corporativa de la firma, amb el seu model de socis i els seus plans de creixement”, ha assegurat Casanovas.

“La incorporació de Casanovas respon al creixement fort que ha experimentat LLYC Barcelona i també als desafiaments complexos que afronten els clients de la firma amb els quals hem de comptar amb el millor talent del mercat”, ha dit Cura.

Marc Casanovas acumula més de 20 anys d’experiència en el sector de la comunicació i de les relacions institucionals. Ha treballat en projectes per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, i ha col·laborat amb empreses com Volkswagen, Purina i Vueling, entre d’altres. A més, ha coordinat la comunicació de més d’una desena de campanyes electorals.