343 Media és una nova agència de comunicació i productora audiovisual especialitzada en l’esport amb oficines a Sant Just Desvern. L’empresa aborda projectes de branding, creació de continguts, relacions públiques, activació d’estratègies, plans de marca personal per a esportistes, responsabilitat i producció audiovisual.

La nova agència no sorgeix del no-res, és una refundació de 433 Sport, creada el 2015 per Jordi Massana, per tal de diversificar els seus serveis i expandir-se. En aquests set anys, l’activitat de l’agència estava focalitzada en la comunicació i el màrqueting, mentre que en la nova etapa s’hi afegeix la producció audiovisual com a part important del negoci.

Play Different és el claim de 343 Media i representa el nou mètode de treball. Amb la nova marca, l’agència pretén impulsar un canvi positiu en l’esport al voltant de tres eixos: indústria esportiva (ecosistema), esportistes (persones) i sostenibilitat (medi ambient).

“El canvi de formació de 4-3-3 a 3-4-3 per a nosaltres és una manera inconscient de què cada dia ens autoimposem ser més ofensius. Més creatius. Però sempre sense trair el nostre estil. Sent coherents amb qui som i tractant que allà on aportem, ho fem amb l’objectiu de millorar la indústria de l’esport també a nivell d’impacte social”, assenyala Massana.

“Després d’una etapa de 7 anys de consolidació i supervivència envoltats de peixos grans, és el moment de fer un pas endavant i dir que estem per competir en les grans lligues, com així ho fem ja amb clubs de LaLiga, amb futbolistes que competeixen a les grans lligues europees i amb organitzacions de gran impacte social a nivell internacional”, afegeix el CEO de 343 Media.

La refundació de l’agència com a 343 Media s’ha acompanyat amb unes noves oficines de 250 metres quadrats a Sant Just Desvern. L’objectiu de tot plegat és convertir-se en “un hub d’estratègia de comunicació, producció audiovisual, innovació i coneixement de la indústria de l’esport”.