Ignacio Corrales, que al juny va plegar del càrrec de director de TVE, s’incorpora a Lavinia com a vicepresident. El grup català destaca que el perfil i la trajectòria professional de Corrales li aportaran “capacitat d’innovació i creixement”. A més, assegura que, amb el fitxatge de l’ex deTVE, Lavinia “accelera la seva transformació per adaptar-se a un entorn cada cop més exigent i complex”.

En aquest sentit, el grup remarca que, en un context on “la capacitat de crear i emetre continguts audiovisuals és a l’abast de qualsevol usuari d’un dispositiu mòbil”, els grups audiovisuals “han d’aportar valor afegit a tot el procés de creació, producció i explotació d’aquests continguts”.

Abans d’accedir a la direcció de TVE el juliol de 2012, Ignacio Corrales era membre del consell d’administració de Mediapost Spain, i entre el 2007 i el 2011 havia assumit diferents responsabilitats al grup Vértice 360º, entre les quals la direcció general. Anteriorment havia estat director financer de Sogetel/Sogecine, director gerent d’A3Z, subdirector general d’Aurum Producciones, director general i fundador de Cosmopolitan TV Spain i Canal Cocina, i soci director de l’àrea de televisió de Notro Films.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram