Les televisions locals i La Xarxa estrenen el magazín matinal Ben trobats, que s’emetrà en directe de dilluns a divendres de 10 a 12 h. L’espai combinarà entreteniment, divulgació i informació de servei, i comptarà amb periodistes dels diferents canals implicats per sumar-hi una “mirada territorial”. I és que un dels objectius del programa és apropar a l’àrea metropolitana de Barcelona la realitat de la resta de comarques catalanes.

Clara Tena, fins fa poc cap d’informatius de Canal Terres de l’Ebre, és la directora i presentadora del magazín, mentre que David de Dios n’és el subdirector. A banda, les tertúlies diàries seran conduïdes per periodistes dels diferents canals: Clara Armengol (VOTV), Carles Cortés (TAC 12), Albert Brosa (Olot TV),Elisabeth López (Canal Reus TV), David Mir (Banyoles TV), Jaume Borja (Canal Terres de l’Ebre) i Ares Escribà (Lleida TV). 

L’economia domèstica, les reivindicacions socials de les dones i la crònica rosa seran alguns dels continguts de les tertúlies de Ben trobats, expliquen en un comunicat. A més, hi haurà seccions dedicades a la sexologia, el coaching, la nutrició, l’humor, la gastronomia i el món dels joves, en aquest cas a càrrec dels reporters del programa Adolescents.cat.

Entre els col·laboradors habituals hi haurà Sebastià d’Arbó, que abordarà dels misteris i els enigmes que amaguen els municipis catalans; el dissenyador Èrik Putzbach, que parlarà d’estilisme, i Pere Cullell, que encapçalarà la secció de successos. En el programa tampoc hi faltarà una entrevista i una actuació al final del programa d’algun espectacle que es representi en algun punt de Catalunya el cap de setmana.

Ben trobats es podrà veure a través de VOTV, Olot TV, Canal Reus TV, Banyoles TV, Canal Terres de l’Ebre, Lleida TV, Gavà TV, Cugat.cat, Mollerussa TV, Balaguer TV, Televisió del Berguedà, Canal Taronja Central, Canal Taronja Anoia, Canal Blau TV, ETV, TV Ripollès, TV Costa Brava, TAC 12, Empordà TV, Pirineus TV, Nord, Vallès Visió, TV Vandellòs, Tàrrega TV, El Punt Avui TV i Televisió de Cardedeu. També es pot seguir en streaming al web del programa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram