L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) ha fet públics els quatre guardons nominals que atorgarà en la 21a edició dels Premis Zapping, que se celebrarà el proper 17 de març.

Enguany, el Premi de la Junta Directiva ha estat per al programa Economia en colors de TV3, per la seva “divulgació innovadora, propera i amena de la realitat empresarial i econòmica”. Per la seva part, el Premi Especial de TAC és per al canal Clan TVE, pels seus deu anys en antena “oferint oferint programació pròpia i aliena, produïda i seleccionada amb cura i detall per al públic més important: l’infantil”.

A banda, s’atorgarà el Premi del Grup d’Anàlisi de Programes a Olmos y robles de TVE, per “la seva mescla de gèneres i escenaris, en un concepte de sèrie original i diferent, que entreté i aconsegueix arribar a un ampli espectre de públic”.

Finalment, es lliurarà el Premi Valors al projecte Cinergia de Gas Natural, pel seu “suport al sector audiovisual i al consum responsable, en sinergia amb cadenes de televisió i productores”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram