El president del Grup Tele-Taxi, Justo Molinero, i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, han signat un acord pel qual Ràdio Tele-Taxi passa a emetre els titulars horaris de Catalunya Informació. En concret, l’emissora musical privada connectarà amb els butlletins informatius de la cadena pública de dilluns a divendres a les 2, 4, 8, 10, 12, 16, 18, 22 i 24 h, i dissabtes i diumenges a les 2, 4, 6, 10 ,16, 18 , 20, 22 i 24 h.

“El servei públic de Catalunya Ràdio i el prestigi dels seus informatius incrementen l’audiència i el seu impacte social gràcies a la penetració que Ràdio Tele-Taxi ha demostrat i certificat històricament entre àmplies capes de població de l’àrea metropolitana de Barcelona i del conjunt del territori”, ha defensat Saül Gordillo. “És un acord aparentment clàssic en el format, però molt ambiciós en la mesura que aproparà el rigor de l’actualitat i la informació de servei a oients d’una de les emissores privades més escoltades a Catalunya”, ha afegit el director de l’emissora pública.

“Des del 1982, Ràdio Tele-Taxi ha esdevingut una valuosa eina d’integració i normalització d’uns col·lectius arribats d’arreu de l’estat. Avui, 34 anys després, esdevé una cadena de referència nacional, una història d’èxit. Amb l’acord signat amb Catalunya Ràdio, ampliem la nostra oferta radiofònica incorporant-hi els informatius amb més audiència i credibilitat del país”, ha destacat per la seva part Justo Molinero. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram