L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació va celebrar a Lleida el passat 3 de juny la seva 19a assemblea anual, a la qual hi van assistir més d’una vuitantena de mitjans associats. En la trobada, el president Ramon Grau va fer balanç del seu primer any al capdavant de l’AMIC, destacant l’acord que s’està bastint amb l’ACN per facilitar-ne la subscripció als mitjans adherits, en la mateixa línia de l’assolit amb OJD. En aquest sentit, per al 2017, Grau es marca com a objectiu que tots els mitjans associats s’incorporin progressivament al control d’OJD, PGD i OJDinteractiva.

De cara al proper any, un altre objectiu serà continuar lluitant per ‘‘aixecar el nivell de la professionalitat i demostrar la força conjunta’’ que tenen els mitjans al territori. En aquest sentit, el president de l’associació va recordar que s’ha potenciat l’àrea comercial i de nous models de negoci per reforçar aquest àmbit i ‘‘continuar sent referents al sector’’.

Ramon Grau també va fer menció especial a les trobades territorials que que s’estan realitzant, les quals permeten apropar els associats i donar a conèixer l’AMIC, tant davant de les diferents institucions del país com d’altres mitjans encara no associats. Totes aquestes activitats, va assegurar, tenen per finalitat que l’associació es converteixi en “la patronal del sector de la proximitat”. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram