El grup Unidad Editorial va registrar unes pèrdues de 6,8 milions durant els primers sis mesos de l’any, una millora respecte al mateix període de 2015, quan les pèrdues van ser de 34,7 milions, segons destaca l’editora.

El grup Unidad Editorial va obtenir un benefici d’explotació de 0,7 milions d’euros durant el primer semestre: a banda de la millora respecte l’any passat (amb unes pèrdues de 42 milions), és el primer cop des del 2010 que l’Ebit és positiu, segons destaca l’editora.

Per la seva part, el resultat brut sense amortitzacions ni impostos (Ebitda) de gener a juny va ser de 10 milions d’euros, triplicant el resultat del mateix període de 2015.

En conjunt, Unidad Editorial va registrar unes pèrdues de 6,8 milions durant els primers sis mesos de l’any, quan en l’any passat van ser de 34,7 milions.

Per altra banda, en la primera meitat de l’any, Unidad Editorial va tenir uns ingressos de 159,7 milions, mentre que la despesa es va reduir fins als 149,7 milions, una reducció del 4,8%. Quant als ingressos, mentre les vendes d’exemplars van caure un 10,5%, la publicitat va créixer el 5,1%. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram