El Tribunal Suprem ha condemnat Lecturas per vulnerar el dret a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge de l’expresentadora de televisió Eva Nasarre. La revista va publicar els dies 6 de juny i 26 de desembre de 2012 sengles reportatges sobre la salut de Nasarre amb imatges de l’expresentadora en cadira de rodes a causa d’una malaltia degenerativa, vuit anys després de la seva darrera aparició pública i malgrat haver expressat la seva voluntat de no sortir als mitjans.

D’aquesta manera el Suprem rebutja confirma una sentència anterior en el mateix sentit de l’Audiència Provincial de Madrid i rebutja el recurs presentat per RBA, que haurà d’indemnitzar amb 200.000 euros Nasarre, que en la denúncia inicial demanava el doble.

El TS considera que la informació publicada per Lecturas “no tenia interès públic al referir-se a una persona que havia deixat de ser famosa, que no apareixia en els mitjans de comunicació, que no participava des de feia vuit anys en el circuit rosa, i que en la seva última aparició el 2004 havia manifestat expressament que no tornaria a concedir entrevistes”.

El Suprem també considera acreditat “l’empitjorament” de l’estat de salut d’Eva Nasarre “com a conseqüència de les publicacions de la revista quan començava a millorar la seva evolució”. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram