El mitjà lleidatà 7accents posa en marxa iSE7, un cicle de debats sobre novetats periodístiques i comunicatives. La primera sessió tindrà lloc aquest dissabte al matí a l’IMAC de Lleida i serà retransmesa en directe per internet. L’objectiu és que el cicle esdevingui un punt de trobada anual del periodisme i la comunicació a Catalunya, amb l’ambició d’allargar-lo a dos o tres dies en properes edicions.

El primer iSE7 se celebra sota el títol Periodisme optimista, i l’obrirà una ponència de Joan Camp, director de la Catosfera de Girona (9.30 h), certamen que ha inspirat aquest iSE7, segons reconeix el mitjà.

A continuació, s’han programat dues taules rodones. En la primera, de títol Lois Lane i April O’Neil no necessiten cap superheroi (10-11.30 h), les periodistes Elisenda Rosanas (ACN), Laia Soldevila (Social.cat, Racó Català) i Noemí Vilaseca (Solsona FM) donaran el seu punt de vista sobre una professió que ha menystingut el gènere femení durant molts anys.

La segona taula de debat, Renovar-se o morir (12-13.30 h), tindrà com ponents l’actriu, presentadora i locutora Txe Arana; l’enginyer informàtic i professor de la UPF, Josep M. Ganyet; el periodista, escriptor i cineasta Carles Porta, i el director de Catalunya Ràdio i de mitjans digitals de la CCMA, Saül Gordillo.

L’iSE7 clourà amb el lliurament de la primera edició dels Premis Se7blogs (14 h), un reconeixement als millors blogs de la Terra Ferma segons els lectors de 7accents. Els aspirants, són Dolors MateuIgnasi ServiàAmics de la Fotografi­a de LleidaPharma 2.0Núria PerpinyàINEFC Lleida i Malefi­casblog.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram