Televisió de Catalunya ha reorganitzat la primera línia executiva, amb canvis en les àrees de programació i continguts, per tal d’implementar estructures de funcionaments “més àgils”.

L’objectiu de la direcció és afrontar una nova etapa en la qual es revisi el model de graella actual i fer-la més “flexible i competitiva”, treballar els continguts des de nous punts de vista, i explorar formats de programes transversals per a les diferents plataformes, segons explica la cadena.

Amb la reorganització, Clara Cabezas, fins ara cap de secció de societat, assumeix la direcció de la nova àrea de programació i imatge, que substitueix la d’antena i programació que fins ara dirigia Cristina Muñoz.

Per la seva part, Oriol Sala-Patau, fins ara responsable del departament de producció d’aliena, és el cap del nou departament de ficció i cinema (i que també inclou producció aliena), que substitueix el de coproduccions i ficció que dirigia Susanna Jiménez.

Finalment, Cristian Trepat, deixa el càrrec de cap de redacció als serveis informatius per posar-se al capdevant del departament d’entreteniment i culturals, que fusiona les dues àrees que fins ara dirigien Reyes Marimon i Pilar Cugat, respectivament.

Tots tres depenen de Sígfrid Gras, adjunt a la direcció de TV3 i director de continguts i programes. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram