La demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes va celebrar aquest dijous al vespre el lliurament de les Mosques de la Informació 2016. En la 28a edició dels guardons, s’ha atorgat la Mosca Grossa (als qui faciliten la tasca dels professionals de la informació) a Biel de Montserrat, cap de premsa de la CUP a Girona, per la seva “accessibilitat”.

Per la seva part, la Mosca Borda (als qui dificulten la tasca dels periodistes) ha estat per a l’agrupació local del Partit Demòcrata Català, per la “nefasta gestió” en el relleu a l’alcaldia de Girona quan Carles Puigdemont va accedir a la presidència de la Generalitat.

Durant la vetllada, celebrada a la Casa Solterra, seu dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, també es va atorgar la Mosca del Col·legi al periodista ganxó Julià Castelló per la seva trajectòria. Per la seva part, la Mosca de Sant Narcís enguany ha estat per als cineastes Isaki Lacuesta i Isa Campo.

En l’acte de lliurament també es va retre homenatge a Narcís-Jordi Aragó, que va morir a l’agost, fundador de l’Associació de la Premsa de Girona i primer president de la demarcació gironina del Col·legi de Periodistes (1987-1993). 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram