El periodista Medir Plandolit, actualment director del programa Diario Vice del canal #0, serà el nou editor del portal 324.cat en substitució d’Eva Varas. El periodista, que d’aquesta manera torna a la CCMA, s’incorporarà l’1 de desembre i té per encàrrec potenciar la difusió de la informació de Catalunya Ràdio i TV3 en l’àmbit digital.

Plandolit treballarà per a la màxima integració del portal a la redacció d’informatius, en la incorporació de nous formats, i en la cerca de nous públics a partir de les tendències actuals de consum de la informació. El seu objectiu és “aconseguir que el 324.cat sigui el referent en la informació digital d’aquest país”.

Medir Plandolit va començar a treballar a TV3 com a redactor el 2001, i cinc anys després es va establir al Marroc com a corresponsal d’Àfrica Occidental fins al 2011. A la tornada va ser redactor del canal 3/24, de les seccions de societat i d’internacional, i del programa .CAT, fins que el 2014 va fitxar pel grup canadenc-estatunidenc Vice Media per crear l’edició en espanyol del canal digital de notícies Vice News. El 2015 va ser nomenat cap de continguts de Vice a Espanya, i a principis d’any va assumir la direcció del programa diari de reportatges Diario Vice

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram