El primer projecte del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya serà Els casos de la sergent Grimm, una adaptació per a la televisió en format telefilm o minisèrie de les novel·les policíaques La sergent Anna Grimm i El misteri del bressol buit, de l’escriptora Montse Sanjuan. Aquest gener es començarà a treballar en la redacció del guió.

La producció forma part del programa de desenvolupament de nous projectes Start del CECAAC, amb seu al Magical Media de Lleida. Precisament, un dels seus objectius és que l’autoria lleidatana estigui present en algunes fases determinants dels processos de creació: en aquest cas, es compleix tant per part de Montse Sanjuan com de l’editora dels llibres, Pagès Editors. 

El Centre, que es va posar en marxa al juny, té diferents eixos d’actuació: la formació especialitzada, la creació i el foment de la producció. Impulsat pel Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya, el CECAAC vol fomentar la producció del cinema d’autor, les pel·lícules per a televisió, els documentals i els nous formats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram