La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha estrenat un espai específic de responsabilitat social per explicar la tasca que desenvolupa en aquest àmbit de manera addicional a la funció de mitjà públic de comunicació.

El nou espai presenta els continguts socials, culturals i mediambientals de la CCMA, entre els quals destaca La Marató, així com la resta de programes i accions solidàries que es duen a terme des dels diversos departaments de l’ens, conjuntament amb l’aposta per la diversitat i el desenvolupament d’aplicacions per a l’accessibilitat audiovisual.

Altres continguts són la divulgació de la ciència i el coneixement, amb una programació específica, i la promoció de la llengua amb eines com l’És a dir o l’arxiu sonor de Catalunya Ràdio.

El web permet l’accés directe al Servei d’Atenció a l’Audiència i al Llibre d’estil, inclou les seccions de Societat, Llengua i cultura, Coneixement, Empresa i Actualitat.

Finalment, la pàgina de responsabilitat social de la CCMA no compta amb publicitat comercial, sinó que té un espai reservat per a campanyes gratuïtes de les entitats sense ànim de lucre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram