La relació entre Mediapro i Oficina Burman puja de nivell. La productora argentina del cineasta Daniel Burman s’ha integrat dins del grup català pocs mesos després que ambdues parts tanquessin un acord de col·laboració per al desenvolupament conjunt de continguts i formats televisius per al mercat internacional. L’operació s’inscriu en l’estratègia d’expansió de Mediapro en aquest àmbit.

Jaume Roures i Daniel Burman van presentar el nou acord el cap de setmana durant el Festival Internacional de Cinema de Berlin. Actualment, ambdues parts estan treballant en diferents productes de ficció. 

Amb aquesta incorporació, Mediapro continua enfortint-se a l’Argentina. L’any passat va obrir oficina a Buenos Aires el seu tercer centre de producció al país, on hi ha les oficines de PromTv i Promofilm, així com l’equip tècnic d’autopromocions per a l’NBC Universal Llatinoamèrica. Aquestes instal·lacions se sumen a les de Mediacenter, on es produeixen els continguts d’ESPN, i a les d’INCAA TV, el canal de l’Institut Nacional de Cinema i Arts Audiovisuals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram