La relació de Reus amb el mitjà radiofònic és longeva i estreta. Ara, el periodista Albert Sunyol recull la seva història al llibre La meva, la nostra ràdio. Les ones de Reus (1922-2017), publicat per La Banya Edicions.

El treball és una investigació que repassa des de el primer projecte de ràdio i antenes sorgit a la capital del Baix Camp, fa 95 anys, fins a l’actualitat, mostrant l’arrelament del mitjà i les diferents etapes que han marcat la ciutat en relació a les emissores que ha tingut al llarg dels anys, de les quals cap de municipal.

Tot i que la degana Ràdio Reus hi té una presència destacada (tercera emissora catalana en antiguitat, la primera fora de Barcelona), el llibre se centra en totes les emissores amb implantació a la ciutat, i descobreix en quines circumstàncies i contextos han dut a terme la seva activitat.

El treball, al qual Sunyol ha dedicat cinc anys de feina, està plantejat com un gran reportatge i compta amb la participació d’una seixantena de testimonis, entre locutors, tècnics, investigadors i oients.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram