El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull el proper dimarts, a les 18.30 h, la taula rodona Periodisme, activisme i causes socials. On són els límits?, coorganitzada amb Lafede.cat i ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social). La sessió vol identificar bones i males pràctiques comunicatives per tal de millorar la tasca informativa tant dels mitjans com de les entitats socials i ONG.

En la taula participaran Adrià Bas, del programa Solidaris de Catalunya Ràdio, Jesús Rodríguez, de la Directa; la responsable de premsa de Proactiva Open Arms, Laura Lanuza, i la directora de l’Agència de Comunicació Social, Agnès Felis.

L’acte estarà conduit per Montse Santolino, responsable de premsa de Lafede.cat, i en la fila zero comptarà amb Óscar Velasco (Creu Roja), Elisenda Rovira (Mèdia.cat), João França (Catalunya Plural) i Eva Anguera (Inpacte).

Ens reconeixem i respectem com a agents vàlids i útils sobre el terreny? Amb quins requisits i amb quins límits? Com establim un marc de confiança per a la col·laboració? Són algunes de les qüestions que s’abordaran en la sessió.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram