El Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà el Memorial Xavier Batalla com una activitat més dins de l’entitat. Així ho recull el conveni signat la signat la setmana passada per la degana del CPC, Neus Bonet, i Judith Adam, esposa de Batalla, el qual té com a objectiu preservar i recordar la figura del periodista d’internacional de La Vanguardia, mort el 2012.

El conveni estableix que el Col·legi es compromet a facilitar el desenvolupament dels actes programats pel Memorial Xavier Batalla, sempre dins de la seva disponibilitat d’usos, espais i recursos, els quals seran gratuïts per als col·legiats.

L’objectiu del Memorial oferir converses sobre l’actualitat política internacional en forma de xerrades, col·loquis o taules rodones, obertes al públic i amb la participació d’experts en els temes que es tractin en cada ocasió, inspirats en el que Batalla venia fent com a president del Centre Internacional de Premsa de Barcelona.

El Memorial és una iniciativa impulsada per la família de Xavier Batalla i es va inaugurar el gener de 2015 amb la presentació del seu llibre pòstum, El mundo es una idea.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram