62 biblioteques d’estiu catalanes (principalment bibliopiscines i biblioplatges) han incorporat en la seva oferta de lectura una selecció revistes de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, gràcies a l’acord de l’entitat amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat. El lot de revistes de l’APPEC està format onze publicacions (dos més que l’any passat): Cavall Fort, Cuina, Descobrir, El Tatano, El Temps, Enderrock, Esguard, Experiències, Fosbury, Reporter Doc i Sàpiens.

En paral·lel a la iniciativa, les persones usuàries de les biblioteques públiques poden participar en el concurs #BiblioEstiuRevistes penjant a les xarxes una foto llegint una revista en català. La guanyadora (la que aconsegueixi més ‘m’agrada’) serà premiada amb una tauleta i una subscripció d’un any a l’iQuiosc.cat.

Actualment, totes les biblioteques públiques del país compten amb les col·leccions de les principals capçaleres de l’APPEC, en la mateixa línia de col·laboració, per incentivar la lectura de revistes en català. A banda, el sistema de préstec gratuït de llibres digitals eBiblio Catalunya també incorpora revistes de l’entitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram