Televisió de Catalunya ha posat en marxa el Laboratori de Formats, un observatori de noves tendències, bones pràctiques, i projectes innovadors i d’èxit en gèneres i formats televisius de tot el món.

Amb aquesta iniciativa, l’àrea de nous formats de TV3 es posa al servei de les àrees de producció de continguts i de programació, que seran les destinatàries dels informes periòdics que elaborarà l’observatori.

“Es tracta que puguin veure bones pràctiques d’èxit de tot el món per poder tenir inspiració i més possibilitats de producció i, alhora, conèixer millor la competència”, explica Miquel Garcia, cap de nous formats de TV3 i responsable del nou servei. A més, des del Laboratori de Formats també s’impulsaran i tutelaran pilots de programes i es buscaran nous talents de les universitats i sectors emergents.

Un altre àmbit de recerca serà el digital, amb l’objectiu de detectar tendències en xarxes socials, continguts, interactivitat i noves tendències tecnològiques que es puguin aplicar als diferents espais de negoci de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram