TV3 ha variat la programació matinal per cobrir l’actualitat informativa generada al voltant del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre i l’operació judicial i policial contra aquest. Durant tota la setmana, TV3 ha decidit allargar el programa informatiu Els matins fins al Telenotícies comarques, mentre que el TN migdia presenta una versió més extensa de l’habitual.

D’aquesta manera, han saltat de la graella temporalment el magazín A tota pantalla i el programa Cuines, que dimecres i dijous de la setmana passada ja no es van emetre pels mateixos motius. TV3 assenyala que ambdós espais no s’emetran fins que la programació “torni a ser l’habitual”, que es preveu sigui el 3 d’octubre. Amb tot, la cadena avisa que la programació “continuarà evolucionant” d’acord amb l’interès informatiu.

Televisió de Catalunya afegeix que, en cas que l’actualitat ho requereixi, com en els últims dies, s’emetran rodes informatives conjuntament a TV3 i el canal 3/24, així com edicions especials del programa Més 324 a TV3.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram