El Centre d’Estudis de la Ciutat de la Llum d’Alacant acull dijous i divendres el Fòrum Valencià de l’Audiovisual, durant el qual s’analitzarà la situació actual de la ficció amb la participació de guionistes, directors, productores, cadenes de televisió i plataformes OTT, entre d’altres.

Aquest espai de trobada dels professionals de la indústria valenciana se celebra amb motiu de la commemoració de l’Any Blasco Ibáñez i davant de les expectatives que s’obren per la propera reobertura de la televisió pública del País Valencià.

El programa consta de cinc taules i col·loquis: Anàlisi i tendències de continguts de ficció en cinema a nivell nacional i internacional; Anàlisi i tendències de ficció en televisió i plataformes a nivell nacional i internacional; Creativitat valenciana. Què podem aportar des de la Comunitat Valenciana al panorama nacional i internacional; L’espai que pot ocupar la Comunitat Valenciana en l’audiovisual espanyol. Generant projectes audiovisuals des de la Comunitat Valenciana; i El finançament d’una obra audiovisual.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram