Des de fa dies, els treballadors de TVE Catalunya han detectat la presència de policia “camuflada” al centre de producció de Sant Cugat, cosa que ha generat certa “inquietud”. La secció sindical de CCOO ja ha demanat explicacions sense èxit sobre el motiu de la seva presència ni la seva missió.

“Es camuflen entre nosaltres, semblen treballadors d’empreses externes, fan ús dels serveis de la cafeteria, tenen bona presència física, recorren les dependències de l’empresa com si sabessin on són. Una gran diferència amb els treballadors de TVE a Sant Cugat és que van armats. Pertanyen als cossos de seguretat de l’Estat”, assenyala el sindicat.

“Si es tracta de vigilar la pluralitat, independència i veracitat de les informacions que imposen el director de TVE, el del centre de Sant Cugat, o el d’informatius, estem segurs que ja compten amb proves suficients per emportar-se’ls i apartar-los dels llocs de comandament d’un servei públic que és de tota la ciutadania i no del Govern del Partit Popular”, ironitzen des de CCOO.

“Si la seva estada a l’empresa és per assegurar-se que la plantilla és professional i realitzarà la feina de la mateixa manera que ho ha fet sempre, ja se’n poden anar, perquè aquí els treballadors/es mai han deixat de complir les seves obligacions”, afegeixen.

El sindicat també convida els policies a compartir taula a la cafeteria de TVE Sant Cugat. “Podran comprovar de primera mà que les informacions que emeten sobre els catalans la majoria dels mitjans estatals són falses: ni estem alienats ni ens tenen abduïts ni som intransigents, podran comprovar que parlem i dialoguem, encara que ells guarden silenci”, reblen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram