El Consell de l’Audiovisual de Catalunya i el Consorci Sanitari de Terrassa han signat un conveni de col·laboració pel qual elaboraran continguts adreçats a les famílies per detectar conductes de risc dels menors d’edat quan aquests utilitzen les pantalles, així com per promoure’n un ús responsable. Aquesta campanya s’impulsa arran de l’increment de les consultes vinculades a l’ús de les tecnologies per part dels menors detectat pel CST.

Mitjançant l’acord, ambdós organismes promouran actuacions conjuntes, com ara sessions informatives i campanyes. El document també preveu l’intercanvi de recursos i d’informació, així com la difusió per les xarxes socials respectives.

Els continguts audiovisuals, en format principalment de vídeos curts amb recomanacions a les famílies, tenen com a objectiu respondre a les inquietuds dels pares i mares quan veuen els seus fills buscant informació a internet, jugant amb videojocs o comunicant-se amb els seus amics a través del mòbil.

Els vídeos s’afegiran als que ja ha editat pel seu compte el CAC i que estan disponibles en el web de l’organisme i en el del programa eduCAC, amb recomanacions per al bon ús d’internet, en temàtiques com ara l’anorèxia o el ciberassetjament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram