El Palau Robert de Barcelona ha acollit aquest divendres el lliurament de la desena edició dels Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual.

Enguany, el guardó a la trajectòria en el foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual ha estat per al periodista Carles Solà, director del programa 30 minuts i exdirector de Tot un món, tots dos de Televisió de Catalunya.

En la categoria de televisió s’ha distingit el capítol Entre cultures, sabem conviure? del programa La gent normal, de Televisió de Catalunya, dirigit i presentat per Agnès Marquès. A més, s’ha atorgat una menció especial al programa Obre els ulls de la Xarxa de Comunicació Local i Creu Roja.

Per la seva part, en la modalitat de ràdio s’ha guardonat el programa Ràdio Àfrica, de betevé 91.0 FM, dirigit i presentat per Tania Adam; en la de producció audiovisual ha guanyat Sara, de l’associació de dones Rromane Glausura – Veus Gitanes, dirigit per Eva Cruells; i en la categoria de web s’ha premiat el canal de YouTube Ramia’s Chanel, dirigit per Ramia Chaoui.

Els guardons s’han lliurat en el marc de les onzenes jornades de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, enguany sota el títol Discurs d’odi i mitjans. Per un discurs inclusiu en el periodisme esportiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram