El Festival Internacional de Ficció Televisiva i Formats Zoom d’Igualada ha començat a anunciar alguns dels guardons de la 16a edició, que se celebrarà del 20 al 25 de novembre.

Enguany, el Zoom atorgarà el Premi d’Honor a Mercedes Milà en reconeixement a la trajectòria professional de la periodista i presentadora televisiva, així com a la cadena cultural europea ARTE.

Per la seva part, el Premi ‘Tu ets la tele’ el rebrà la sèrie de TVE Cuéntame cómo pasó, en antena des de 2001, mentre que el Premi Auguri Sita Murt a les joves promeses serà per a l’actriu catalana Candela Serrat.

Una novetat d’aquest any són els Premis Zoom Formats, els quals guardonen continguts i formats televisius de no-ficció. En la primera edició s’ha decidit guardonar la periodista Laura Rosel, presentadora del programa Preguntes freqüents de TV3, en la categoria de millor conducció de programa; el programa satíric Polònia, també de TV3, com a millor format consolidat, i el programa La resistencia, del canal #0 de Movistar+, en la modalitat de millor nou format.

Amb aquests nous premis el Zoom fa una aposta de futur amb l’objectiu de donar visibilitat i reconèixer tots els continguts televisius de qualitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram