L’Observatori per a la Innovació dels Informatius en la Societat Digital organitza dimecres la quarta edició de les Jornades OI², en aquesta ocasió sota el títol Intel·ligència artificial i periodisme. L’activitat se celebra a la Casa de Convalescència de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona en el marc de la Càtedra RTVE-UAB.

L’objectiu és reflexionar sobre les darreres tendències en l’àmbit de la televisió i les noves tecnologies. El programa compta amb tres taules de debat.

La primera és Reptes de la intel·ligència artificial aplicada al periodisme (10.30 h), amb la participació de Caspar Llewellyn Smith, editor de plataformes de The Guardian; José Manuel Pérez Tornero, director de la Càtedra RTVE-UAB, i David Corral, responsable d’innovació en continguts de RTVE.

Posteriorment serà el torn de Bones pràctiques d’aplicació d’intel·ligència artificial en periodisme (12 h), amb David Llorente, CEO i cofundador de Narrativa; Xavier Ortuño, director adjunt del diari Sport; Juanjo García, director de Google Cloud a Espanya; Angélica Domínguez, responsable d’intel·ligència de clients de Prisa Noticias; José María Álvarez, professor de la Universitat Carlos III, i Núria López, de RTVE.

La darrera taula és Noves aplicacions i perspectives (15.30 h), amb la participació d’Arnau Raventós i Francesc Tarré, cofundadors d’Ugiat; Gustavo Hernández, investigador de Fandango, IA i fake news; Ángel Crespo, professor de la Universitat Carlos III; Iratxe Quintana, directora de Mundo Escena, i Carmen Pérez Cernuda, subdirectora d’innovació i estratègia tecnològica de RTVE.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram